Magnetoterápia

 

Eljárás daganatos sejtek szervezetből történő nem drasztikus eltávolítására.

   

 

 

 

 
A mágneses effektusok és a mágneses kezelések irodalma elég nagy, felhasználási területe elég széles.
Nem merném azt mondani, hogy ebben a mûfajban rend van, ami alatt azt értem, hogy ismert a pontos hatásmechanizmus, és minden alkalmazott terápia összhangban van a kórképekkel, valamint figyelemmel követi a kórlefolyást. 
De tekintve, hogy ezek a módszerek mind ártalmatlanok, és káros mellékhatásuk nincs, így alkalmazásuk nem jelent veszélyt a betegre.

Ezek olyan sugárzás típusok, amelyek a kis energiájú tartományban történnek, ezért élesen különböznek a radikális nagy energiájú eljárásoktól, mint például a sugárterápia, ahol nagy energiájú radioaktív sugárzás történik.
Az is elektromágneses effektus, tehát elektromágneses hullámcsomag, de más az energia spektruma. A napsugárzás is az, tehát ha valaki leég az is elektromágneses hatás.
Az, hogy a látható tartományban mi van az egy dolog, de maga a spektrum sokkal szélesebb, lefelé és fölfelé is, a röntgensugárzáson túli tartománytól, egészen az infrasugárzásig, ami rendkívül alacsony frekvenciájú. 
Ebbõl adódóan vannak fényterápiák, lézerterápiák, mágneses terápiák.
A mágneses erõtér alkalmazása nagyon széles spektrumban történhet.

Az általunk kifejlesztett Magneto-immunterápiát gyakorlati tapasztalat alapján elindított kutatás eredménye tette lehetõvé.
 
Amerikában tudósok megfigyelték, hogy nagyfeszültségû villamos távvezetékek közelében élõk között sokkal gyakrabban fordul elõ gyermekkori leukémia, mint egyéb területeken. Kutatásuk arra az eredményre vezetett, hogy a nagyfeszültségû vezeték körül kialakult mágneses térben olyan együttállások alakulhatnak ki, amelyek kóros folyamatot indítanak el. Vagyis bizonyos paraméterek egyidejû megléte esetén pontosan meghatározható eseményt indítanak el a szervezetben.

Mik ezek a paraméterek? Az egyik az erõtér különbözõ jellemzõi, a másik a frekvencia, harmadik az idõ. Ezek bizonyos együttállásánál bekövetkezik, hogy az iontranszportban /ami a szervezet egyik alapvetõ folyamata/, a szöveti struktúrában a kalciumiont az erõtér bejuttatja a sejtbe, és ettõl a sejt elkezd osztódni.
Ez tehát a káros mellékhatás, amit a nagyfeszültségû vezetékek okozhatnak.Hogyan lehet ezt a hatást hasznossá tenni a rák elleni küzdelemben?

A Celladam filozófia alapján a daganatos szövetek elleni harcot nem drasztikus és visszafordíthatatlan folyamatokat generáló csapásterápiákkal, hanem a szervezet saját védekezõ képességét felhasználva, azt segítve és megerõsítve kell felvenni. Ennek alapvetõ feltétele, hogy a szervezet védekezõ rendszere, az immunrendszer mûködõképes legyen.
Ennek állapotát hivatott felmérni a Celladam teszt, megerõsítésére lett kidolgozva a Magneto-immunterápia.

A terápia lényege, hogy egy mágneses erõteret létrehozó készülékkel elõidézzük azt az együttállást, melynek eredményeképpen a kalciumion bejut az immunsejtbe, és osztódásra serkenti azt. Ennek következtében megszaporodik a szervezetben védekezésre rendelkezésre álló immunsejtek száma. Ezzel párhuzamosan a Celladam hatóanyag bevitelével a rákos sejtek maszkjának lebontása révén felismerhetõvé tesszük azokat az immunrendszer számára.
A sejtszaporodás révén megerõsített immunrendszer aktiválódik, elkezdi a rákos sejtek elpusztítását, kitakarítását a szervezetbõl.
Az immunaktivitás fokozódása a testhõmérséklet folyamatos ellenõrzésével nyomon követhetõ, és a folyamat kézben tartható. Az eredmény a Celladam teszttel megjeleníthetõ.

Az immunaktivitás fokozásával egyéb terápiák is próbálkoznak /teljes, vagy részleges hyperthermia/ úgy, hogy az egész testet, vagy csak egy bizonyos testrészt felmelegítenek.
E módszer veszélye, hogy nem kézben tartható, és bizonyos hõmérséklet túllépésével a szervezetben lévõ fehérjék kicsapódása következik be.
Egy régebbi próbálkozás volt például, hogy vírusfertõzés (lépfene) szándékos elõidézésével okoztak lázas állapotot, ezzel serkentve az immunrendszer aktivitását.

A Magneto-immunterápiás készülék része egy párna, amelyben egy tekercs van, és az erõteret egy elektronika állítja elõ, azokkal a paraméterekkel, amelyek kiváltják a fent leírt effektust. A Celladam készítmények és a magnetoterápia, amely az immunhátteret erõsíti, együtt egy rendkívül hatásos terápiát eredményez, amelyet monitorizálni lehet.
Ez azt jelenti, hogy tudjuk mérni a szervezet néhány tized fokos hõmérséklet emelkedésével az immunaktivitás fokozódását, és ez nem drasztikus beavatkozás. Lehet szabályozni, le lehet vezényelni azt a folyamatot, hogy a daganatszövet a szervezetbõl hogyan távolítható el. Mert azt el lehet távolítani sebészeti úton, el lehet távolítani sugárterápiával /az immunsejtekkel együtt/, el lehet pusztítani kemoterápiával, ami megöli az egészséges sejteket is, de ez a szelektív módszer nem toxikus, rendkívül hatásos, és hosszú távon tervezhetõ.

Magneto gép  Magneto gép02 Celladam termekek

Azért fontos ez, mert amellett, hogy keressük az alap okokat a daganatszövet kialakulásánál, de meg kell tervezni azt a stratégiát is, amellyel a felismert daganat a szervezetbõl eliminálható/eltávolítható/. Mind a szervezet saját erõinek felhasználásával, mind az immunrendszer tartalékainak felerõsítésével.

Itt nem lehet elkerülni, hogy ismét utaljunk arra, hogy mennyire fontos az immunháttér, ami amúgy is csökken, amikor a betegség elterjed, generalizálódik. Nem engedhetõ meg tehát, hogy a különféle csapásterápiákkal csökkentsük a szervezet esélyét az öngyógyításra.

 
 
 
 
 

 

kapcsolat partnereink tárhely szolgáltatónk
ügyfélszolgálatunk GYIK kötelező közzététel
üzenetküldés rólunk webshop

 

Minden jog fenntartva: Vitacell Kft.