Celladam teszt

 

A szabadalom célja, eljárás malignus folyamatok korai kimutatására.

Bejelentve 1984.01.12. 78/84 sorszám alatt.

Megtekinthető ide kattintva.

 
       
   

A Celladam teszt elsődleges célja, hogy egy egyszerű, nagyon olcsó, ezért széles körben alkalmazható eljárással, nagy biztonsággal, korai stádiumban kimutathatóak legyenek szervezetében azok a jelenségek, amelyek jelenléte az immunegyensúly felborulásához vezethet, és amelyek a későbbiek folytán egy esetleges rosszindulatú folyamatban válhatnak a klinika számára is kimutathatóvá.

Ezzel a vizsgálati módszerrel Ön egy óriási lépéselőnyre tehet szert, hiszen a rossz irányba mutató folyamatok olyan korai stádiumában kaphat figyelmeztető jelzést, amikor is ezeket némi külső támogatással a szervezet még maga is képes visszafordítani.

Vagyis a bajt a gyökerénél lehet orvosolni.

A Celladam teszt egy igen egyszerűen és gyorsan végrehajtható eljárás. Ön felkeresi valamelyik Celladam labort, ott egy rövid adatfelvétel után két milliliter intravénás vért vesznek Öntől. Ezzel Ön tulajdonképpen már végzett is.

A vénából levett minimális vérmennyiség bealvadása után jutunk a szérumhoz, ami a vizsgálat tárgyát képezi. A bealvadása után a szérum az (egy sárga folyadék), ami hordozza azokat az anyagokat (összetevőket), amelyeket szervezeten kívül meg lehet jeleníteni, és a mi vizsgálataink szerint más jellemző az egészséges szervezetre és más  a betegre. A beteg szervezetben pedig egy nagyon szoros összefüggést mutat a rosszindulatú daganatokhoz vezető folyamatokkal.

A Celladam (CDM) teszt a szervezetben egy olyan belső hálózat jelenlétére utal, amit rendkívül nehéz érzékelni. A teszt ezt fizikálisan, szervezeten kívül (in vitro) mutatja ki a vérszérumból.

A vérszérumot szigorúan meghatározott protokoll (előírás) szerint dehidratáljuk (vízelvonás) és az így kapott beszáradási képet, amiből hat darab van egy vizsgálati üveglapon, mikroszkópos vizsgálatnak vetjük alá. A levélszirom alakú kép repedési csatornái egy zárt alakzatot alkotva jellemzik a szervezetünkben zajló szöveti szerveződés egyensúlyát. Ez felel meg az egészséges állapotnak.

 

 

Az ettől eltérő alakzatú beszáradási kép szabálytalan ívű, töredezett repedési csatornái a szöveti szerveződés zavaraira utalnak.

 

 

A kiértékelés után az eredményről Ön levélben kap értesítést.

Pozitív eredmény esetén javasoljuk a kontrollvizsgálatot, aminek alapján orvosi tanácsadásunkon vehet részt, és javaslatot kaphat a megelőzés  ill. a kezelés módjára. A tárgylemezen lévő hat dehidratált szérum csepp kiértékelésének eredménye egy háromjegyű szám. Az első számjegy a negatív cseppek számát, míg a második számjegy a pozitívakat jelenti. A harmadik számjegynek a későbbiekben lesz jelentősége.

A tesztet legalább évente egyszer érdemes elvégeztetni.

A vizsgálat ára mindössze 2500 Ft..

Gyakorlati tudnivalók:

A vizsgálatokat eredetileg öt állandó helyszínen végeztük.

A szűrésre előzetesen nem kell bejelentkezni, érkezési sorrendben történik, és általában gyorsan megy.

Nem kell éhgyomorral jönni, de a bőséges, zsíros reggelit kerülni kell.

Cukorbetegség a teszt eredményét nem hamisítja meg.

Gyermekeknek nem javasolt a teszt (ált. 16 év alatt). Szükség esetén elvégezhető, de az értékelésnél a felnőttekétől eltérő szempontokat is figyelembe kell venni.

Az eredmény két-három nap alatt készül el. Ha levélben kér visszajelzést, hozzon magával megcímzett, felbélyegzett válaszborítékot.

Rosszabb eredmény esetén további vizsgálatokra lesz szüksége, de igénybe veheti a Celladam laborokban elérhető orvosi tanácsadást is.

A teszt nem pótolja a hagyományos vizsgálatokat.

A Vitacell cseppek fogyasztása a teszt elvégzése nélkül is ajánlható bárkinek, akinek fontos a saját egészsége. Oldalunkon, a www.vitacell.hu honlapon bővebben olvashat erről és termékeket is rendelhet.

Sajnos, rajtunk kívül álló okok miatt, jelenleg a Celladam teszt elvégeztetésére csak a szegedi és pilisborosjenői helyszínen van lehetőség.

Pilisborosjenő tel.: 06 26 336 192 vagy 06 26 336 002

Szeged tel.: 06-62-441-428; vagy 06-20-965-1288

 
 
 
 
 

 

kapcsolat partnereink tárhely szolgáltatónk
ügyfélszolgálatunk GYIK kötelező közzététel
üzenetküldés rólunk webshop

 

Minden jog fenntartva: Vitacell Kft.