Tartalom

 

Folyamatosan bővülő tartalommal mutatjuk be a Celladam/Vitacell eddigi történetét. Az összeállításból nem hiányoznak a tudományos háttéranyagok sem, amelyek bizonyítják, hogy a Celladam filozófia megalapozott.
Hogy a több évtizedes kutatás eredményeképp megalkotott eljárások, létrehozott készítmények igen széles spektrumban támogathatják az egészség megőrzését.

 
 

Celladam

Celladam teszt

Vitacell

Floracell

Magnetoterápia

Onkokés

Videók, filmek

Archív média

Könyvek

 
A csoportosítás teljesen önkényes, hiszen a megközelítés függvényében akár tucatnyi más összeállításban is feldolgozhatók ezek az anyagok.


 
 
 • A Celladam

  A Celladam egészségmegőrző és környezetvédelmi filozófia.
  A Celladam kezdete.
  A Celladam tudományos háttere.
  Celladammal a malária ellen. Angolul tudóknak.

 • Celladam teszt

  Egy egyszerű eljárás, amellyel lényegesen korábban kaphat jelzést a szervezetében zajló nemkívánatos folyamatokról. A teszt az immunrendszer pillanatnyi állapotáról ad információt. Az immunrendszer állapota viszont egyértelmű összefüggést mutat a daganatos betegség kialakulásának esélyével.

 • Vitacell

  A Celladam cseppek étrend-kiegészítő változata. A legáltalánosabban használt készítmény az egészségben maradás hathatós elősegítésére. Hatóanyaga a celladammal azonos hatóanyag családból származó, ún. lipopoliaminoamid komplex molekulák csoportja.
  OETI regisztrációs száma. 9852/2011. OETI szakvéleménnyel rendelkezik.

  Bővebben itt olvashat.

  Megrendelhető webshopunkban.

 • Floracell

  A Celladam hatóanyag nem csak a humán szervezetre hat gyógyítólag, de a teljes élelmiszer láncban bizonyított a pozitív, káros mellékhatásoktól mentes hatása.

 • Magneto terápia

  Eljárás rákos sejtek szervezetből történő nem drasztikus eltávolítására.
  Szabadalommal védett eljárás és berendezés. Bővebbet>>>

 • Onkokés

  Az eredeti szabadalom, amely még 1984-ben született, itt olvasható.
  Az Onkológiai Intézet Fej-Nyak sebészetén készült filmfelvétel, amelyben valóban világújdonságként került bemutatásra az eljárás és a berendezés. A film Vitrai Tamás Utóhatás című riportsorozatában került a TV képernyőjére 1982-ben. Mindössze harminc évvel előzve meg a mostani szabadalmi bejelentést, amelyben "újra feltalálták" az eljárást.
  Műtét közben a háttérben látható színes Tv-n vetítették ki a képet, folyamatosan.

 • Videók, tv-műsorok felvételei

  Folyamatosan töltjük fel. Katt ide!

 • Média, újságcikkek, archív anyagok

 • Könyvek

  B. Király Györgyi, CELLADAM Rákkutatás magánkézben.

  A történet főszereplője egy rádióműszerész, akinek - bármennyire is furcsa - vesszőparipája a rákkutatás. Jó néhány éve gondolt egy nagyot és merészet, és megalapította az ország első és ez ideig egyetlen magánvállalkozó rákkutató csoportját.
  A negyvenfős csoport tagjai orvosok, biológusok, fizikusok, vegyészek, egyszóval képzett szakemberek, akik 1984 nyarán eretnek gondolatokkal álltak elő. Nem kevesebbet véltek tudni, mint hogy a Kovács Ádám által felfedezett szerrel - Celladammal - komoly javulás érhető el rákos betegeknél - még az onkológiai osztályok által gyógyíthatatlannak nyilvánított ún. infaust esetekben is -, s hogy a szer hatásmechanizmusában alapvetően eltér az eddig hivatalosan alkalmazott rákgyógyszerektől.

  Dr. Kende Péter, Celladam kor

  Mi termelte ki a Kovács Ádám- jelenséget? Az irigység? A hivatal öntörvényű, szinte már örökkön-örökké adott, beépített butasága? Öregedő akadémikusok rémülete az újtól, a rádióműszerész gyógyító tevékenységétől? Vagy sokkal inkább a tömegek rettegése a ráktól, az infarktustól, az AIDS-től, a paraszolvenciától, a folyosóra kitett ágytól, a hasüregben felejtett szikétől?
  Talán több is! Esetleg a szorongások mögött nemcsak a betegségektől való konkrét félelem húzódik, hanem nagy-nagy ijedelem a sokkféle megoldatlanság, hiány láttán: egészségügy, oktatásügy, gazdaság, életszínvonal, jövedelemadó, elvtelen összefonódások, korrupció és kontraszelekció, s a mindezeket kísérő tehetetlenségérzés, a kitörés, a változtatás vágyával eleve párosuló "úgysem tudunk semmit sem tenni" tapasztalatokban gyökerező érzése? Messiás várás?


  Török Ferenc, Gyógyító tigris


  "Reggel fél nyolcat mutatott az óra amikor a 33 éves fiatalember besétált az Országos Onkológiai Intézet kapuján. A sebészetet kereste. A nyirokutak színezését írta elő a konzílium, ezt kellett elvégezni egy érfeltöltéssel. Erre azért volt szükség, hogy kiderüljön: van-e valahol áttét a szervezetében. "Csak egy tűszúrás az egész"- biztatta a beutaló orvos- "utána kicsit pihennie kell és aztán már mehet is haza. Azért pizsamát vigyen magával." Belépett az épület földszintjére, az ügyeletes onkológust kereste. Átadta korábbi leleteit, papírjait és várt. A doktor nem sokat kérdezett tőle, rápillantott az iratokra, aztán odaszólt az egyik nővérnek: fektesse a 9-es kórterembe!
  A nővér és a fiatalember belépett a nyolcágyas betegszobába, ahol egyetlen üres ágy sem volt. A nővér elsietett, de futtában azt mondta: itt várjon!
  A fiatalember kijjebb húzódott a kórteremből. Valamennyi ágyon falfehér, csontsovány, félhalott emberek! Istenem, hova kerültem?- kérdezte kétségbeesve magától-, az egyik ápolt fejéből cső lógott ki, a másiknak a hasából, harmadik jajveszékelt. Iszonyú látvány volt. A nővér meg nem jött.

  Az egyik férfi, akibe valósággal hálni járt a lélek - mégis a legjobb állapotban lévő volt - odaszólt az ajtóban álldogálóhoz: szintén beteg? Befekszik? A fiatalember fejével, kezével élénken tiltakozott. Megérkezett a nővér. Nem szólt semmit, tágra nyitotta a kórterem mindkét szárnyát és segítőjével betolt egy pótágyat. Mielőtt a fiatalember bármit is kérdezhetett volna, közölte vele: ez a maga helye.................................................."


  Kovács Ádám -Dr. Vámos Attila, Aranyháromszög.

  A cím jelentése kettős. Egyrészt utal arra, hogyan kapcsolódik össze három egymástól igen távolról induló témakör. Egy esztétikai, egy számelméleti és egy geometriai feladat: az aranymetszés, a Fibonacci-sorozat és a szabályos ötszög számítása. Másik jelentése egy valóságos derékszögű háromszög. Ez a háromszög euklideszi szerkesztéssel létrehozható, és igen szemléletesen tartalmazza a három témakör számításainak alapvető állandóit és a közöttük lévő összefüggéseket.
  A könyv végén fokozatosan hagyjuk magunk mögött a matematika absztrakt világát, és jutunk vissza valóságos világunkba. Néhány, ízelítőnek szánt példán keresztül megtanulhatjuk fellebbenteni a fátylat a minket körülvevő világ számok köré rejtett titkairól: kiderül, hogyan érhetők tetten a Fibonacci-számok és az aranymetszés arányszámai az elektronikában, az építészetben, a képzőművészetben és a természetben.
 

 

kapcsolat partnereink tárhely szolgáltatónk
ügyfélszolgálatunk GYIK kötelező közzététel
üzenetküldés rólunk webshop

 

Minden jog fenntartva: Vitacell Kft.